Nieuwe olie verkrijgbaar!

Filta Gelderland levert sinds kort diverse soorten frituur olie, met elk hun specifieke eigenschappen en hoogstaande kwaliteit! Wij leveren de volgende soorten frituur olie aan onze klanten:

Frituurolie Extra

olieextrawebFrituurolie Extra is de beste olie in onze lijn van frituurolie. Het verschil zit in het hoge percentage enkelvoudig onverzadigd vet. Dit is maar liefst 74%! De olie smaakt hierdoor zeer neutraal en het extreem krachtig is. De olie blijft bij de zeer hoge tempraturen lang licht van kleur. Ook wordt deze olie niet snel troebel. U ruikt de olie niet in uw frituuromgeving en ook de aanslag in de frituuroven blijft tot een minimum beperkt. Frituurolie Extra voldoet ruim aan de diverse normen voor verantwoord frituren. Niet alleen de diepvriesfriet en semi-verse friet komen lekker krokant uit de pan, ook de ouderwetse vers gesneden friet bakt erg goed af in deze prachtige frituurolie.

Frituurolie Premium

oliepremiumwebFrituurolie Premium is dé frituurolie die een zeer krachtig is en een rijke smaak geeft aan uw bakproducten. Deze frituurolie is uit raapolie en zonnebloemolie opgebouwd. Deze samenstelling zorgt voor betere bakresultaten. De hoeveelheid raapolie geeft een prettige smaak aan uw patat, terwijl de zonnebloemolie voor de neutraliteit en kracht zorgt. Uiteraard wilt u geen frituurgeur in uw frituuromgeving en dat garanderen we met deze olie. De aanslag in de frituuroven blijft bij gebruik van deze olie beperkt en de olie gaat hierdoor langer mee.

 

Bestellen

Bestellen voor vaste klanten: Klik hier!
Nieuwe klanten dienen eerst contact op te nemen via ons contactformulier.