Olieproducten

headerfrituurolie

Filta Gelderland levert diverse soorten frituur olie, met elk hun specifieke eigenschappen en hoogstaande kwaliteit! Wij leveren de volgende soorten frituur olie aan onze klanten:

olieextrawebFrituurolie Extra
Frituurolie Extra is de beste olie in onze lijn van frituurolie. Het verschil zit in het hoge percentage enkelvoudig onverzadigd vet. Dit is maar liefst 74%! De olie smaakt hierdoor zeer neutraal en het extreem krachtig is. De olie blijft bij de zeer hoge tempraturen lang licht van kleur. Ook wordt deze olie niet snel troebel. U ruikt de olie niet in uw frituuromgeving en ook de aanslag in de frituuroven blijft tot een minimum beperkt. Frituurolie Extra voldoet ruim aan de diverse normen voor verantwoord frituren. Niet alleen de diepvriesfriet en semi-verse friet komen lekker krokant uit de pan, ook de ouderwetse vers gesneden friet bakt erg goed af in deze prachtige frituurolie.
oliepremiumwebFrituurolie Premium
Frituurolie Premium is dé frituurolie die een zeer krachtig is en een rijke smaak geeft aan uw bakproducten. Deze frituurolie is uit raapolie en zonnebloemolie opgebouwd. Deze samenstelling zorgt voor betere bakresultaten. De hoeveelheid raapolie geeft een prettige smaak aan uw patat, terwijl de zonnebloemolie voor de neutraliteit en kracht zorgt. Uiteraard wilt u geen frituurgeur in uw frituuromgeving en dat garanderen we met deze olie. De aanslag in de frituuroven blijft bij gebruik van deze olie beperkt en de olie gaat hierdoor langer mee.
oliespecialwebFrituurolie Special
Frituurolie Special is volledig opgebouwd uit plantaardige olie, met name sojaolie en raapolie. Omdat deze oliën veel gebruikt worden en relatief makkelijk te produceren zijn, kunnen we u deze frituurolie zeer voordelig aanbieden. Door toegevoegde additieven en aroma’s zult u positief verrast zijn over de kracht van deze frituurolie. Producten die u bakt in deze olie zijn krokant en voelen niet vet aan als u ze uit de pan haalt. Vooral voor horecaondernemers die veel olie gebruiken en gewend zijn om snel te verversen, is dit een prachtig product. U frituurt verantwoord en voordelig met deze frituurolie. Ervaar het zelf en neem contact met ons op.
Frituurolie Natural
Frituurolie Natural is dé meest natuurlijke frituurolie die een zeer krachtig is en een rijke smaak geeft aan uw bakproducten. Het aller beste van deze frituurolie is dat deze 100% natuurlijk is en geen E-nummers bevat. Daarmee weet deze prachtige olie zich te onderscheiden van de concurrentie!
olieclassicwebFrituurvet Classic
Frituurvet Classic is verpakt per vier blokken van 2,5 kg die ingepakt zijn met een wikkel. Dit frituurvet is volledig opgebouwd uit plantaardig vet van palmolie. Hierdoor is het aandeel ongezonde transvetten kleiner dan 2%. Frituurvet Classic is een basisfrituurvet, waardoor wij dit product tegen een uiterst scherpe prijs kunnen aanbieden. Ondanks deze scherpe prijs zult u versteld staan van de kracht en hittebestendigheid van dit frituurvet. En het heeft meer prettige bakeigenschappen. Frituurvet Classic geeft een krokant eindproduct, minder aanslag in uw frituuroven, een minimale geur en een rijke smaak aan uw bakproducten.

Olie bestellen

Als vaste klant kunt u zodra u een wachtwoord heeft ontvangen via de volgende link uw frituurolie bestelling doorgeven. Als nieuwe klant kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of ons even bellen op 06 46 153 900.