Oliebollen Boulangerie Ben Melgers “bekroond met goud”!

De oliebollen van Boulangerie Ben Melgers uit Doetinchem zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Ben Melgers mag de titel de komende 6 maanden voeren.

Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerkingen voor een Gouden Bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De geanonimiseerde producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma.

Wij van Filta Gelderland, trouwe olieleverancier, feliciteren Boulangerie Ben Melgers met dit geweldige resultaat!