Peter Venhorst nieuwe franchisenemer van Filta Gelderland

Peter Venhorst is geen onbekende in de foodbranche. De laatste jaren was hij actief als winkel accountmanager bij een grootwinkelbedrijf en was daarbij verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhouden van relaties in het rayon Achterhoek, Overijssel, Brabant en Limburg. Voor deze baan werkte hij zeer lange tijd in de buitendienst voor Silvo, jawel, die bekend staat om zijn kruiden!

 

Kort geleden hakte hij de knoop door en besloot voor zichzelf te gaan beginnen, maar het liefst met een sterke formule. Na een heel aantal gesprekken zijn we het helemaal eens geworden over de verdere aanpak. Op 14 November a.s. start Peter Venhorst als franchisenemer van Filta-Gelderland. Peter zal dan met name de klanten in de regio Arnhem en Nijmegen voor zijn rekening nemen.

 

Wij wensen Peter Venhorst een hele mooie tijd bij Filta Gelderland en eveneens heel veel succes met het uitbreiden van de klantenkring.