Filta Fry

Compleet frituurmanagement? Kies voor FiltaFry!

Door een regelmatige service door onze serviceoperator leidt tot 100% verlening van de levensduur van de frituurolie. Met een speciaal microfiltersysteem dat speciaal voor FiltaFry is ontwikkeld wordt de olie op baktempratuur uit de frituurbakken gepompt. Voedselresten, koolstofresten en overige onzuiverheden die schadelijk zijn voor de gezondheid worden eruit gefilterd. De olie wordt na een grondige vacuüm schoonmaak weer overgebracht naar de friteuse, zodat deze weer gebruiksklaar is. Onze filterservice kan binnen 20 minuten uitgevoerd worden. Zo hoeft uw werk niet hinderlijk lang onderbroken te worden. Verlenging van de levensduur van uw frituurolie leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing.

Naast de filterservice kan onze service operator ook zorgdragen voor de levering van artikelen zoals keukenbenodigdheden en schoonmaakmiddelen. Ook het afvoeren van oude frituurolie en de levering van nieuwe frituurolie behoort tot de mogelijkheden.

Met een wekelijkse servicebeurt wordt het onderhoud aan de frituurolie voor u geregeld. U voorkomt u onnodige hoge voorraden van olie en schoonmaakmiddelen voor de frituurbakken en dit leidt vaak tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Hoe werkt het:

DE VOORDELEN VAN FITLAFRY 

 • Kostenbesparingen op frituurkosten!
  U bespaart tot wel 50% op de totale frituurkosten
 • De voedselkwaliteit verbetert!
  Gezonde voeding wordt steeds belangrijker. Door ons speciale filterproces wordt de olie schoon gefilterd en dat levert een gezonder eind product.
 • De levensduur van frituurolie verlengen tot wel 100%!
  Met onze manier van filteren kunt u uw frituurvet tot wel 2x zo lang blijven gebruiken zonder het te hoeven vervangen.
 • We sparen het milieu!
  Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij zorgen voor minder transportbewegingen en reduceren de afvalstroom.
 • Uw frituurbakken schoon en hygiënisch!
  Een onderdeel van onze dienstverlening is het reinigen van uw frituurbakken. Zo bent u verlost van een vies en vervelend karwei en is uw bakwand altijd netjes schoon.
 • Wij verwijderen 99% van de koolstofresten!
  Koolstoffen in ons voedsel zijn erg ongezond. Ons filterproces verwijdert 99% van de koolstofresten uit de frituurolie. Dit levert naast veel gezondere producten ook een beter bakrendement op.
 • Wij nemen de oude frituurolie met ons mee!
  Full service, dat is wat wij bieden. Wij nemen oude vervuilde olie mee naar ons depot zodat u daar niets mee van doen hebt.
 • Uw olie direct aangevuld!
  Onze bussen zijn standaard volgeladen met alle soorten olie die wij leveren. Is de olie bij u op of moet deze aangevuld worden? Wij regelen het direct, zodat u geen grote voorraden olie hoeft aan te houden. Dat scheelt u vaak weer heel wat ruimte in uw magazijn!

 

Klik hier voor onze folder in .pdf formaat